Magyar Angol

Kollégáink

 

Cégünknél számos, nagy tapasztalattal rendelkező kolléga dolgozik főállásban, akik szakmai és pénzügyi területen végzik munkájukat. Az alábbiakban a szakmai munkát vezető kollégáinkról találhat rövid leírást.

 

KiralyIstvan1_bw_feny.jpg

Király István

Király István az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett diplomát kulturális menedzserként. Hosszú időn keresztül kulturális szakemberként dolgozott vezető beosztásban, mielőtt a rendszerváltáskor megalapította saját vállalkozását Kult-Turist néven. A cég profilját és kapcsolatrendszerét – ahogy a nevéből is következik – a kultúra és a turizmus találkozási pontjában kereste és szakmai, kulturális intézményekkel (népfőiskolákkal, egyesületekkel, stb.) építette ki. A kezdetben be-és kiutazással foglalkozó szakmai programszervező cég profilját konferenciák, rendezvények szervezésével is bővítette. Később több szálloda, valamint társasházak építését is koordinálta. István az ITH Cégcsoport főtulajdonosa és kapcsolatrendszerének, tapasztalatának köszönhetően a mai napig aktív szereplője az általa alapított cégeknek.


kiralypeter_bw.jpeg

Király Péter

A Kodolányi János Főiskolán idegenforgalom és szálloda szakon végzett közgazdászként 1997-ben, majd a Corvinus Egyetemen nemzetközi kapcsolatok szakon szerzett diplomát. Péter a Kult-Turist indulása óta részt vesz a külföldi csoportok számára szervezett programok megalkotásában és a szervező munkában egyaránt. A Corvin Hotel igazgatójaként több mint 10 évig dolgozott, jelenleg a Kult-Turist-ITH Kft. ügyvezető igazgatójaként irányítja a kollégák munkáját. Munkája során az angol és a német nyelvet aktívan használja. Szabadidejében rajong a futballért, ezért 2000-ben a Semmelweis Egyetemen szerzett sportedzői képesítést.


GyoriAniko1_bw.jpg

Győri Anikó

Győri Anikó nem sokkal az érettségi megszerzését követően az ITH-Hungary Kft. jogelődjénél, a Kult-Turist Kft-nél kezdte pályafutását. Ennek már 25 éve, mely idő alatt különböző feladatokat látott el. Irodavezetőként segítette a társaság vezetését, és számos hazai és nemzetközi konferencia felelős szervezőjeként is kiváló munkát végzett. Ezeket az éveket csak a két – immár felnőtt – fiú gyermekének gondozása szakította meg. Már tapasztalt felnőttként  végezte el az EDUTUS Főiskola gazdálkodás és menedzsment szakját, ahol 2015-ben szerzett diplomát. 


AdamLaszlo_bw.jpg

Ádám László

A Közgazdaságtudományi Egyetemen  szerzett közgazdász diplomát. A társaság jogelődjének, a Kult-Turist Kft-nek egyik alapító tagja. Később közgazdász szakmai pályáját más területen folytatta. 2000-ben belső munkatársként tért vissza. Fő feladata a társaság fejlesztési projektjeiben való részvétel volt. 2012-től vállalkozóként, külső szakértőként segíti a vezetés munkáját.


BorsosEva_bw.jpg

Borsos Éva

Miután Pécsett közgazdász diplomát szerzett, a Kult-Turist irodánál kezdett el dolgozni 2000-ben. 9 éven át a Road Scholar beutazó csoportjait koordinálta és kísérte Magyarországon és a környező országokban. Emellett számos konferencia szervezésében is részt vett, a legnagyobb rendezvény, amelynek a szervezését Éva irányította, az Olvasás Világkonferencia volt 2006-ban. 2010-től a cégcsoporthoz tartozó Corvin Hotelhez került, ahol a szálloda és annak cateringjének vezetése volt a feladata két éven keresztül. 2013-ban ikrei születtek. Jelenleg szakmai igazgatóként és résztulajdonosként irányítja az utazási iroda munkáját, és ő a felelős a Road Scholar programok zökkenőmentes lebonyolításáért is.