Magyar Angol

ITH Cégcsoport


A Kult-Turist-ITH Kft. az ITH-Hungary cégcsoport része, amelynek jelenlegi szerkezeti és szervezeti struktúrája az elmúlt közel három évtized sikeres szakmai és gazdálkodási tevékenységének eredménye. A 100%-ban magyar tulajdonú cégcsoporthoz tartozik a fővárosi Corvin Hotel***, a Bakonybélben található Bakony Hotel***, ill. az osztrák Mönichkirchen településen megvásárolt, majd felújított apartmanház, a Villa Luef.

A cégcsoport által épített Corvin Hotel Budapest 1996-ban nyitotta meg a kapuit, és rendkívül kedvező fekvésének köszönhetően a fővárosba látogató külföldi és magyar vendégek körében igen kedvelt szállodának számít. Utazó üzletemberek és szabadságukat töltő turisták, családok számára kedvező ár-értékarányú szobákat, apartmanokat kínál. 2015. novemberében a szálloda teljes körű felújításon esett át, miután a mellette lévő Sissi Hotel megvásárlását követően összenyitottuk a két épületet. Az így kialakított szálloda érdekessége, hogy a két korábbi épület a földszinten és a garázs szinten kapcsolódik, a szobák két különálló szárnyban helyezkednek el. A Corvin szárny szobáit négy csillagos, a Sissi szárny szobáit három csillagos sztenderdek szerint alakítottuk ki. Rendezvénytermei kibérelhetők üzleti megbeszélések, céges rendezvények céljából. Saját cateringes csapata belső és külső helyszíneken kínál magas színvonalú komplett catering szolgáltatást.

Bakonybéli szállodánk, a Bakony Hotel***, amelynek komplett átépítési munkáit szintén cégcsoportunk végezte, 1997-től üzemel. A vadregényes Bakony szívében, a festői Bakonybélben, Zirc és Pápa között, egy 4 hektáros park közepén található szálloda 50 szobája és apartmanja összesen 115 vendég befogadására alkalmas. A természet és a természetesség szállodája ideális helyszín a csendes, nyugodt pihenésre, aktív, frissítő kikapcsolódásra vágyóknak. Különtermei kitűnő lehetőséget biztosítanak céges tréningek szervezésére, rendezvények, konferenciák, értekezletek, tárgyalások megtartására, és nagyobb baráti társaságok, klubok közös programjainak lebonyolítására.

Az ITH-Hungary cégcsoport 2012-ben vásárolta meg a festői szépségű osztrák településen, Mönichkirchenben a falu egykori villaépületét, amely az átfogó átépítési és felújítási munkálatokat követően 2013 eleje óta Villa Luef néven apartmanházként üzemel. A „gyógyklimatikus üdülőhelyként” számon tartott osztrák település télen a havasi vakáció szerelmeseinek, az év többi részében pedig a természeti szépségek iránt fogékony turisták, kiscsaládosok, és természetjárók számára kínál aktív kikapcsolódási lehetőségeket.